Hae meille kesätöihin!

Hyvä 15-17-vuotias nuori, voit hakea meille kesätöihin OP Kesäduuni -kampanjan kautta!

Kesätyöntekijän toimenkuva: Heinäkuussa järjestämme monikulttuurisia kohtaamisia kadulla, erityisesti Popkatuviikolla ti-pe 9.-12.7. Tapahtumatyöntekijä on mukana tapaamassa ihmisiä ja järjestelyissä. Tehtävät tiimissä katsotaan oman osaamisen mukaan. Tiimissä on kokeneet monikulttuurisuustyöntekijät tukena. Työkieli on suomen tai englannin toimiva alkeiskielitaito.

Eduksi katsomme: Olet kohtelias ja aktiivinen ja olet avoin kommunikoimaan myös, jos yhteistä kieltä ei löydy. Arvostamme kielitaitoa esim. arabia, dari, somali, venäjä, bengali, kiina tai muut kielet, joita Joensuussa puhutaan. Tuot mukana oman taitosi, josta on iloa ja hyötyä monikulttuuriselle Joensuulle.

Ajankohta: Heinäkuussa kaksi viikkoa, joista toinen on Popkatuviikko ti-pe 9.-12.7. Suunnitelmat tarkentuvat toukokuussa.

Hakeminen: Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää osoitteeseen ville.elonheimo@pksotu.fi. Ville antaa lisätietoja muös puhelimitse: 045 116 2060. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään to 18.4.2019 klo 24.

Kesätyöhakemuksessa on hyvä tulla esille mm.
– henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
– mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
– koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
– aiempi työkokemus ja työnantajat.

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Voit halutessasi hakea useampaa työtä OP:n kampanjan kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön. Muut paikat löydät täältä.