Matalan kynnyksen digineuvonta

Matalan kynnyksen digineuvonta | Yhdistysten maksuton IT-tukipalvelu | Lähellä.fi | Yhdistysten viestinnän tuki ja koulutukset

KATHY-toiminta tarjoaa maksutonta digitukea eri toimipisteissä. Tarjolla apua ja opastusta älypuhelimen, tabletin ja tietokoneiden käyttöön.

Digitukea Kansalaistalolla (Torikatu 30, Joensuu) torstaisin klo 12–14 ja perjantaisin klo 9–11.
Digineuvojalta saa apua myös muina aikoina, ota yhteyttä!

Digitukea ikäihmisten kohtaamispaikka Torikievarissa (Suvantokatu 6, Joensuu) perjantaisin klo 12–14.

Digitukea Yhteisötalo Satamassa (Yläsatamakatu 28, Joensuu) tiistaisin klo 11–13.

Digitukea Reijolan Yhteisötalolla (Urheilupuistontie 2, Joensuu) maanantaisin klo 9–11.

Digitukea Rantakadulla (Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, Rantakatu 23 A, 2. kerros, käynti sisäpihalta) keskiviikkoisin klo 12–14.

Lisätietoja: Niko Papagrigoriou, digineuvoja, puh. 050 543 0855, niko.papagrigoriou@pksotu.fi.

Digi-infot

Kansalaistalolla ja muissa toimipisteissä järjestetään kaikille avoimia digi-infoja ja pienimuotoisia koulutuksia. Aiheina mm. älypuhelimet, tabletit, tietokoneen peruskäyttö, tietotekniikan perusteet. Avoimista digi-infoista tiedotetaan Lähellä.fi-verkkopalvelussa.

Kansalaistalon nettikahvila

Kathy-toiminta ylläpitää Joensuun Kansalaistalolla (Torikatu 30) sijaitsevaa nettikahvilaa. Kansalaistalon nettikahvilassa on kolme tietokonetta. Koneiden käyttö on maksutonta. Käytössä on myös lyhytkäyttökone, joka on tarkoitettu pikaiseen sähköpostin lukemiseen. Kahvilassa on nopea laajakaistayhteys, työasemissa on Windows 10 -käyttöjärjestelmä ja toimisto-ohjelmistopaketti. Nettikahvilassa on tulostusmahdollisuus (mustavalkotulostus 0,30 €/sivu ja väritulostus 0,60 €/sivu).

Lisätietoja: Niko Papagrigoriou, digineuvoja, puh. 050 543 0855, niko.papagrigoriou@pksotu.fi.