Ihmisen asialla vuodesta 1938

Jäsenille

Jäsenkirjeet

Jäsenkirje ilmestyy 2-3 kertaa vuodessa, yleensä keväällä ja syksyllä.

Jädenkirje 1/2018
Jäsenkirje 1/2017
Jäsenkirje 2/2016
Jäsenkirje 1/2016

Jäsentoiminta ja -palvelut

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen jäsentoiminnan tavoitteena on tiedottaa aktiivisesti jäsenistölleen yhdistyksen toiminnasta sekä mahdollistaa jäsenten osallistuminen ja vaikuttaminen yhdistyksen toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Jäsenille lähetetään 2-3 kertaa vuodessa yhdistyksen jäsenkirje, jossa tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Vähintään kerran vuodessa järjestetään jäsentilaisuus, jossa jäseniltä haetaan evästystä ja ideoita yhdistyksen ajankohtaisiin kehittämisteemoihin. Yhdistyksen jäsenet pääsevät arvioimaan yhdistyksen toimintaa kahden vuoden välein toteutettavalla sähköisellä jäsenkyselyllä. Jäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen sekä kaikkiin yhdistyksen tapahtumiin ja tilaisuuksiin!

Jäseneksi liittyminen maksaa
20 euroa /yksilöjäsen ja
50 euroa/yhteisöjäsen.

Jäseneksi voi liittyä lähettämällä nimi- ja osoitetiedot, joko postitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Pankkisiirto lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.
Siltakatu 20 A 11, 80100 JOENSUU
Piia Heikkinen