TARMO-hanke, KUMINA

Työllisyys

Tarmo-hankkeen päivystyspuhelinnumeron ja yhteystiedot löydät täältä. Kumina-toiminnan yhteystiedot löydät täältä.

Ajankohtaista I Työtä hakevalle I Tukipalvelut yhdistyksille I Koulutukset yhdistyksille I Tukipalvelut yrityksille I Työllisyystoimijoiden verkostot I Tarmo-hanke 1.1.2019-31.12.2019 I KUMINA I ASIAKASRAATI I Työllistymistarinoita ja askelia eteenpäin I Työttömien alennukset Pohjois-Karjalan kunnissa I Tarmo-esittelyvideo


Tervetuloa Kuminan järjestämään tilaisuuteen 28.11. klo 12-14!

Hei yhteistyökumppani,
Lämpimästi tervetuloa mukaan Kuminan järjestämään rentoon tilaisuuteen torstaina 28.11. klo 12-14 välillä. Toiveenamme on vapaasti rupatella glögilasin äärellä ohjaavien tahojen kanssa, mitä Kumina voi tarjota asiakkaille. Paikkana on Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen kokoustila Helmi osoitteessa Rantakatu 23, pohjakerros.
Tilaisuudessa:
– On mahdollista keskustella casetyyppisesti, sopisiko Kumina jonkun asiakkaasi tarpeisiin. Tilaisuudessa on myös mahdollista sopia tutustumisaikoja Kuminaan. Kuminassa on vapaita asiakaspaikkoja ja työskentely käynnistyy ripeästi.
– Kuulet nostoja asiakaspalautteista
– Kuulet, millaisissa työtehtävissä asiakkaat ovat olleet

Mielellämme kuulemme ohjaavien tahojen toiveita, kuulumisia ja ajatuksia ensi vuodesta. Haluamme kuulla, miten olemme onnistuneet yhteistyössä ja kuinka voimme sitä kehittää?
Haluamme myös jo tässä vaiheessa kiittää ohjaavia tahoja hyvästä yhteistyöstä.
Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumista tiistaihin 26.11 mennessä Saaralle (saara.kokkonen@pksotu.fi).
Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan Kuminasta!
Terveisin Saara ja Hemmo, Kuminan sosiaaliohjaajat

Tilaisuuden mainos pdf:nä tästä.


Osaaminen -tulevaisuuden perusturva kaikille -seminaari 10.12.

Lämpimästi tervetuloa Osaaminen – tulevaisuuden perusturva kaikille? -seminaariin tiistaina 10.12.2019 klo 8:30-15, Kimmeliin, Itäranta 1, Joensuu.

Seminaarissa pääsemme kuulemaan ja keskustelemaan osaamisen kehittämisen merkityksestä työllistymisessä sekä työllisyystoimijoiden ohjaavasta roolista. Sinimaaria Ranki Sitrasta alustaa elinikäiseen oppimisen kysymyksiin ja Tuukka Arosara (P-K:n ELY-keskus) kohtaantoon liittyen. Case-kuvauksien kautta esimerkkejä ohjaustyön arjesta tuovat seminaarin järjestävät hankkeet. Iltapäivällä Sitran tiimi vetää teemaan liittyvän dialogityöskentelyn. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Tarmo-hanke, Karelian ja UEFin Korkeakoulustartti-hanke sekä Riverian ja Luovin Tietty-hanke.

Tarkempi seminaariohjelma tästä.

Ilmoittautumiset 29.11. mennessä seuraavasta linkistä https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/84ac814d-835d-498f-aafd-01065bd6a150?displayId=Fin1850677

Tarjouspyyntö kouluttajapalveluista Miten saamme toimintamme näkyviin? -koulutukseen

Pyydämme tarjousta kouluttajapalveluista Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:n toteuttamaan Tarmo -hankkeeseen (ESR). Tarjouspyynnön kohteena ovat Miten saamme toimintamme näkyviin? -koulutuspäivät, joiden kohderyhmänä ovat yhdistystoimijat. Koulutuksen tavoitteena on,
että osallistujat saavat käytännön työkaluja oman työllistymistä tukevan toiminnan kuvaamiseen.
Koulutuspäivän jälkeen osallistujat tietävät, miksi toiminnan kuvaaminen kannattaa ja miten sitä
tehdään. Koulutus on osa laajempaa Toiminta näkyväksi! -Yhdistys työllistymisen tukijana koulutusta. Koulutus järjestetään kolmella seudulla (Kitee, Nurmes ja Joensuu).

Tarjoukset pyydämme toimittamaan 14.11.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen tarjoukset@pksotu.fi

Tarjouspyyntö luettavissa kokonaisuudessaan tästä.

Tarjouspyyntö kouluttajapalveluista Työllistäisinkö itseni? -koulutukseen

Pyydämme tarjousta Tarmo-hankeen järjestämään Työllistäisinkö itseni -koulutuksen kouluttajapalveluihin. Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa yrittäjyydestä yhtenä työllistymisen mahdollisuutena. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää perusasioita yrittäjyydestä sekä hänellä on tieto, millaista tukea on saatavilla yrittäjyyden alkupolulle.  Koulutuksen kesto on yhteensä 15 tuntia. Koulutus muodostuu 5 kerrasta ja jokaisen kerran kesto on 3 tuntia. Koulutus toteutetaan 3-4 viikon aikana. Toive koulutuksen ensimmäiselle toteutukselle on tammikuussa 2020. Koulutuksen kohderyhmänä ovat Tarmo-hankkeen työnhakija-asiakkaat.

Tarjoukset pyydetään toimittamaan 01.11.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen tarjoukset@pksotu.fi.

Tarjouspyyntö luettavissa kokonaisuudessaan tästä.

Kysymyksiä 22.10.2019 mennessä Työllistäisinkö itseni? -koulutukseen.
– Saimme jälkikäteen yhden kysymyksen liittyen Työllistäisinkö itseni -koulutukseen. Kysymys kuului: ”Kuinka monta osallistujaa on koulutuksissa?” Vastaus tähän on, että koulutuksissa on noin 6-20 osallistujaa.


Meillä tapahtunutta