TARMO-hanke, KUMINA

Työllisyys


Tarmo-hankkeen päivystyspuhelinnumeron ja yhteystiedot löydät täältä. Kumina-toiminnan yhteystiedot löydät täältä.

Ajankohtaista I Työtä hakevalle I Tukipalvelut yhdistyksille I Koulutukset yhdistyksille I Tukipalvelut yrityksille I Työllisyystoimijoiden verkostot I Tarmo-hanke 1.1.2019-31.12.2019 I Opinnollistaminen I KUMINA I ASIAKASRAATI I Työllistymistarinoita ja askelia eteenpäin I Työttömien alennukset Pohjois-Karjalan kunnissa I Yhdistysten työllistymistä tukevan toiminnan kuvauksia I Tarmo-esittelyvideo


Tiedote Tarmo-hankkeen asiakastyön käytänteistä 18.3.2020

Tarmon asiakastyö jatkuu edelleen koko maakunnassa. Asiakastyötä tehdään monikanavaisesti kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Tilanteista sovitaan aina tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Tapaamisissa huomioimme turvavälin ja huolehdimme käsihygieniasta. Emme tule töihin pienissäkään flunssaoireissa ja samaa toivomme myös asiakkailtamme. Tällöin tapaaminen siirretään tai toteutetaan etäyhteyksin.

Uudet asiakkaat ovat edelleen tervetulleita tutustumiskäynnille. Vallitsevassa tilanteessa työllistyminen voi olla haastavaa, mutta omaa työllistymispolkua voi suunnitella.

Mieltä askarruttavissa asioissa pyydämme asiakkaita olemaan yhteydessä omaan valmentajaan tai päivystyspuhelimeemme 050 306 6248 (ma-to klo 10-14) tai sähköpostilla tarmo@pksotu.fi.

Seuraamme tilannetta ja muutamme ohjeistusta sen mukaisesti.

Pidetään huolta toisistamme!

Terveisin Tarmo-hankkeen työntekijät

Tarmo-hanke esittäytyy!

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Tarmo-hanke esittelee toimintaansa Duunitalo Linkillä tiistaina 10.3.2020 klo 13-15 (Ylämyllyntie 62b, Ylämylly). Tervetuloa!

Tarmo-hankkeelta lisää tukea yhdistyksille työllistämiseen

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Tarmo-hanke avaa 1.10.2019 alkaen kaksi uutta tukimuotoa yhdistyksille työllistämiseen liittyen. Tuki on maksutonta.

1. ) Neuvontapalvelu yhdistystyöllistämiseen
Neuvontapalvelu on suunnattu yhdistyksille, jotka harkitsevat palkkatuella työllistämistä tai työkokeilupaikan tarjoamista sekä yhdistyksille, jotka ovat jo kokeneempia työllistäjiä. Neuvonnasta saa tietoa palkkatuen ja työkokeilun periaatteista ja edellytyksistä yhdistysten näkökulmasta. Työnantajan velvoitteet ja hakemusten täyttöön sekä työsopimukseen liittyvät kysymykset voivat olla myös neuvonnan teemoja. Neuvontapalvelu ei sisällä hakemusten, työsopimusten tai muiden dokumenttien laatimista yhdistysten puolesta.

Neuvontaa tekevät Tarmo-hankkeen yhdistysneuvojat ma-pe klo 10-15. Heidät tavoittaa neuvonnan numerosta 050 3105 790 sekä sähköpostitse neuvonta@pksotu.fi. Osoitteemme on Rantakatu 23 A, 2. krs, Joensuu.

Laajemmat tukipalvelut, joita Tarmo-hankkeen asiakkaita työllistäville yhdistyksille tarjotaan palvelusopimusten perusteella, säilyvät ennallaan.

2.) Työmahdollisuudet näkyviin
Tarmo-hanke tarjoaa yhdistyksille tukea yhdistyksissä tarjolla olevista työkokeilu- ja palkkatukimahdollisuuksista tiedottamiseen. Yhdistys voi ilmoittaa avoimesta työkokeilu- ja/tai palkkatukitehtävästä Tarmo-hankkeen neuvonnan numeroon 050 3105 790 tai sähköpostiin neuvonta@pksotu.fi. Ennen yhteydenottoa kannattaa miettiä valmiiksi ainakin seuraavia tietoja: työtehtävät, työaika, tarvittava palkkatukiprosentti ja palkan määrä.

Tarmo-hankkeesta tieto tehtävästä välitetään te-toimistoon sekä pohjoiskarjalaisille työttömien työnhakijoiden kanssa työskenteleville tahoille. Tehtävän ollessa tiedossa suuremmalla joukolla toimijoita mahdollisuus löytää sopiva henkilö mahdollisimman pikaisesti on suurempi. Työnhakijat ottavat yhteyttä suoraan yhdistykseen, nimettyyn yhteyshenkilöön, sopiakseen haastattelusta. Yhdistys ilmoittaa Tarmo-hankkeelle, kun paikka on täytetty.

Lisätietoja:
Johanna Seppänen
050 467 0356
johanna.seppanen@pksotu.fi

Uutinen ladattavissa pdf:nä tästä.


Meillä tapahtunutta