Koitto – Järjestötyöllistämisen tukipalvelut

Yhdistykset ovat tärkeä yhteistyökumppani työllisyystoiminnassa. Yhdistyskentältä löytyy monipuolisia mahdollisuuksia ja työtehtäviä. Kokemuksesta tiedämme, että työ yhdistyksessä on auttanut monia ihmisiä etenemään työllistymispolullaan kohti työtä tai koulutusta. Kiitos tästä kuuluu yhdistystoimijoille!

Koitto-palvelu tarjoaa yhdistyksille tukipalveluja työllistämiseen.

Koitto -Järjestötyöllistämisen tukipalveluiden tavoitteena on helpottaa alueen järjestöjen kynnystä palkata työtön työnhakija. Koitto-palveluun kuuluvat palkkatukityöllistämiseen liittyvät työnantajapalvelut, kuten palkkatuen hakeminen, työsopimuksen valmistelu, palkkatuen maksatukset, palkanlaskenta sekä tuki työnantajana toimimiseen. Työllistävät yhdistykset voivat toimia täysin vapaaehtoisvoimin tai niillä voi olla palkattuja työntekijöitä. Palvelu on yhdistyksille maksutonta. Teemme jokaisen yhdistyksen kanssa palvelusopimuksen palvelusta.

Hankinta on yhteinen Joensuun kaupungin, Liperin kunnan sekä Kontiolahden kunnan työllisyyspalveluiden kanssa. Lisäksi muiden kuntien on mahdollista ostaa Koitto -Järjestötyöllistämisen tukipalvelua.

Varmistamme palvelun tilaajakunnalta palkattavan henkilön kotikunnan jo ennen palkkatuen hakemista. Jos haluatte hyödyntää Järjestötyöllistämisen tukipalvelua, tarvitsemme teiltä tiedon henkilön kotikunnasta, sekä henkilön kirjallisen suostumuksen henkilötietojen luovuttamiseen kolmannelle osapuolelle (tilaajakunta) kotikunnan varmistamista varten. Tiedon tarvitsemme, vaikka yhdistys hakisi itse palkkatuen. Suostumuslomakkeen saatte meiltä.

Yhdistysneuvojamme tavoitat:
• Kristiina Turunen, 050 545 7589, kristiina.turunen@pksotu.fi
• Ulla Kuikka, 050 533 7922, ulla.kuikka@pksotu.fi

Olettehan meihin yhteyksissä matalalla kynnyksellä!

Ulla ja Kristiina.
Yhdistysneuvojat Ulla ja Kristiina.