Järjestöyhteistyö

OLKA-toiminta | OLKA-piste | Vapaaehtoistoiminta | Vertaistuki | Järjestöyhteistyö | OLKAa yhteydessä
| Teemapäivät |

OLKA-toiminta on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaan Pohjois-Karjalan keskussairaalassa ja hyvinvointialueella.  Pohjois-Karjalassa OLKA-toimintaan kuuluvat OLKA-piste, OLKA vapaaehtoistoiminta, vertaistoiminta sekä yhdistysten teemapäivät keskussairaalassa. Vuonna 2025 käynnistetään OLKA-toiminnan pilotointi terveysasemilla sekä kokemustoiminnan kehittäminen.  

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys vastaa OLKA-toiminnasta yhteistyössä Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun soten kanssa. OLKA-toimintaa kehitetään yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa.  

Järjestöille ja yhdistyksille OLKA tarjoaa mahdollisuuksia toimia ja näkyä keskussairaalassa ja terveysasemilla ja mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita, potilaita ja heidän läheisiään jo sairaalassa esim. OLKA-piste, vapaaehtois- ja vertaistoiminta sekä teemapäivät.  

Kerromme OLKA-toiminnasta Lähellä.fi Pohjois-Karjala -uutiskirjeessä, erilaisissa tilaisuuksissa sekä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Facebook-tilillä ja Instagram-tilillä.

OLKA-piste

Haluatko, että yhdistyksesi toiminta näkyy OLKA-pisteellä, ota yhteyttä OLKAn työntekijään niin keskustellaan asiasta lisää. Yhteistyötä OLKA-toiminnan kanssa voi tehdä myös vapaaehtois- ja vertaistoiminnassa.  

Teemapäivä

Onko yhdistyksesi kiinnostunut pitämään teemapäivää Pohjois-Karjalan keskussairaalassa? Päivän aikana yhdistys jakaa tietoa sairaalan asiakkaille, potilaille, läheisille ja henkilöstölle jostakin tietystä teemasta/aiheesta, esittelee omaa toimintaansa ja tarjolla olevaa tukea. Tutustu OLKA-pisteen teemapäiviin tästä.

Ota yhteyttä OLKA-toiminnan työntekijöihin.