Pohjoiskarjalaista järjestötyötä tehdään näkyväksi videolla

Pohjoiskarjalaista järjestötyötä esittelevä video on julkaistu. Videolla järjestötyössä mukana olevat henkilöt kertovat omin sanoin siitä, mitä järjestöt heille merkitsevät ja miten järjestötyö auttaa arjessa, sosiaalisten suhteiden rakentamisessa, työllistymisessä ja vaikuttamisessa. Mukana videolla on muun muassa Pohjois-Karjalan maakuntajohtaja Markus Hirvonen.

Keskeinen teema videolla kuultavissa kommenteissa on, että järjestöissä toimiminen parantaa ihmisen hyvinvointia ja terveyttä sekä tuo apua monille. Yhtenä tavoitteena videoilla on kertoa järjestötyöstä ja sen merkityksestä kuntavaaleissa ehdokkaina oleville. Tarkoituksena on, että tulevat kuntapäättäjät tuntisivat oman kuntansa järjestökenttää ja ottaisivat yhteyksiä järjestöihin. Näin päättäjät ja järjestöt pystyvät toimimaan entistä paremmin yhdessä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Katso Pohjois-Karjalan video

Pohjois-Karjalan järjestövideo on osa laajempaa järjestövideoiden sarjaa, jossa on tehty maakuntakohtaisia videoita. Videot on toteuttanut joensuulainen viestintätoimisto Rookie Communications Oy yhteistyössä sosiaaliturvayhdistysten neuvottelukunta Sotunetin kanssa. Videoiden tuottajana on toiminut Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry.

Kaikki videot ovat katsottavissa maakuntien verkostojärjestöjen nettisivuilta www.verkostojarjestot.fi.

Videot ovat vapaasti hyödynnettävissä ja käytettävissä viestinnässä ja vaikuttamistyössä!

Lisätietoja:
Elina Pajula, toiminnanjohtaja, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, elina.pajula@pksotu.fi, p. 050 558 7460