Osallisuus ja osallistaminen yhdistystoiminnassa -keskustelutilaisuus (Outokumpu 9.5.)

Aika: tiistai 9.5.2023 klo 16.30-19.00
Paikka: Perheidenpaikka ry, Sänkinotkonkatu 6, Outokumpu

Osallisuuden vahvistaminen on merkittävä osa yhdistysten toimintaa, mutta miten sitä voi hankkeistaa ja miten kannustaa uusia henkilöitä mukaan vapaaehtoistoimintaan? Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan
aiheesta osana Outokummun osallisuusviikkoa.

Ohjelma:

Klo 16.30-17.15 Kansalaistoimijalähtöisen kehittämisen ESR+ 4.3 Yhdenvertaiseen osallisuuteen -rahoitus ja tuki hankkeen hakemiseen, projektipäällikkö Teija Sivonen ja järjestökehittäjä Hanna Kääriäinen, KANTO-hanke, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry

Case-esimerkki: Oikea-aikainen eroneuvonta -hanke, toiminnanjohtaja Pirjo Vauhkonen ja hankevastaava Laura Kontkanen, Perheidenpaikka ry

Klo 17.15-17.30 Kahvit

Klo 17.30-19.00 Maahanmuuttaneiden osallisuus ja osallistaminen vapaaehtoistoiminnassa, yhteisökehittäjä Meaza Jember ja monikulttuurisuustyön koordinaattori Katri Silvonen, Kaksin-hanke, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry

Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja: Hanna Kääriäinen, hanna.kaariainen@pksotu.fi, 044 715 2060
Meaza Jember, meaza.jember@pksotu.fi, 046 945 2885, www.pksotu.fi

Tapahtumaesite (pdf-tiedosto)