Omakielistä tietoa korona-viruksesta

Koronatietoa on Suomessa jo noin 20 kielellä ja myös selkosuomeksi. Työstimme yhteistyössä SuMo – Suomen monikulttuurikeskukset ry:n kanssa koosteen, joka sisältää linkkejä ohjeistuksiin, uutisiin, printteihin, videoihin jne, joita eri toimijat, kuten YLE ja THL ovat tuottaneet.

Omakielistä tietoa korona-viruksesta

Koosteessa tietoa on järjestetty kielen mukaan aakkosjärjestykseen eli tästä löytää helposti harvinaisempiakin kieliä. Alussa ovat selkosuomi ja selkoruotsi. Kooste tehty 30.3. Tiedot voivat muuttua tilanteen edetessä ja tiedot kannattaa tarkistaa.

SiunSoten koronatiedotus suomeksi.

Joensuun kaupungin koronatiedotus suomeksi ja arabiaksi. Joensuun uutiset -tiedotuslehdessä myös nämä kieliversiot, on jaettu joka kotiin viime viikolla ja on luettavissa myös verkossa.