Tarmo-hanke 1.1.2019 – 31.12.2020

TARKOITUKSENA ON

 • työtä hakevien ihmisten työllistymisen tukeminen
 • yhdistysten työllistymistä tukevien roolien selkeyttäminen

TOIMINTA

 1. Työhönvalmennusta ja työnetsintää työllistymisten tueksi
 2. Koulutuksia ja neuvontaa yhdistyksille liittyen työllistymisen tukemiseen
 3. Työllistymistä tukevien palveluiden kehittäminen ja kokeilu
 4. Yhdistystyötehtävien opinnollistaminen

LISÄKSI TARMO-hankkeessa

 • voit saada työelämälähtöistä suomen kielen valmennusta, joka räätälöidään työtehtäviisi sopivaksi ja toteutetaan omalla paikkakunnallasi. Esite tässä.
 • voit osallistua Ovi opintoihin -koulutukseen, joka käynnistyy keväällä 2019 Joensuussa. Lisätietoa myöhemmin.
 • voit osallistua erilaisiin lyhyisiin koulutuksiin, jotka tukevat työllistymistäsi

KUINKA MUKAAN?

 1. Jos tarvitset tukea työllistymiseen ja haluat suunnitella työllistymispolkuasi työhönvalmentajan tai työnetsijän kanssa, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon 050 306 6248 ma-to klo 10-14 tai sähköpostilla osoitteeseen tarmo@pksotu.fi
 2. Jos haluat miettiä yhdistyksesi roolia työllistymisten tukijana, ota yhteyttä projektipäällikkö  Johanna Seppäseen, etunimi.sukunimi@pksotu.fi.
 3. Jos yhdistyksenne haluaa tarjota TARMO-hankkeen työnhakija-asiakkaalle mahdollisuutta tehdä työtehtäviä yhdistyksessänne, voitte täyttää yhdistyksenne tiedot alla olevan linkin kautta sähköiselle lomakkeelle. TARMO-hankkeen työntekijä on yhdistykseenne yhteydessä, mikäli hankkeessa on työnhakija-asiakas, joka hyötyisi yhdistyksenne tarjoamista työtehtävistä. Kyselyyn vastaaminen ei sido yhdistystä mihinkään.
  https://www.webropolsurveys.com/S/E528AA583BC1D688.par

TOIMINTA-ALUE JA RAHOITUS

Tarmo-hankkeen päätoteuttaja on Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ja osatoteuttaja on Riveria.

Tarmo-hanke toimii Pohjois-Karjalassa 11 kunnan alueella: Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Polvijärvi, Outokumpu, Ilomantsi, Kitee, Tohmäjärvi, Rääkkylä, Nurmes ja Valtimo.

Tarmo-hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Etelä-Savon ELY-keskus, Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Polvijärvi, Outokumpu, Ilomantsi, Kitee, Tohmäjärvi, Rääkkylä, Nurmes ja Valtimo, Riveria sekä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys.

LUE LISÄÄ TARMO-HANKKEESTA avaamalla esittelydiat tästä. Tarmo-hankkeen esitteen löydät tästä.

Lisätietoja saat myös Tarmon projektipäälliköltä, Johanna Seppäseltä, etunimi.sukunimi@pksotu.fi tai puh. 050 4670 356. Tarmon työntekijöiden yhteystiedot tästä.