Työryhmäkutsu

Ehdota työryhmää Sosiaalipolitiikan päiville 9.5.2014 mennessä!

Päivien teema suuntaa huomion raja-käsitteen kahteen ulottuvuuteen: toisaalta sosiaalipolitiikan ylirajaisuuteen globalisoituvassa maailmassa ja toisaalta sosiaalipolitiikan (rajallisiin) mahdollisuuksiin määritellä ja hallita yhteiskuntakehitystä. Nämä kaksi rajan ulottuvuutta leikkaavat toisiaan monin tavoin. sosiaalipolitiikan päivillä pohditaan rajoja, niiden ylityksiä, murtumia ja yhdistäviä voimia. Rajat paitsi erottavat, myös tuovat yhteen – ihmisiä, asiita, työvoimaa, pääomia, tavaroita, sosiaalisia ongelmia, ja niiden ratkaisuja.

Päivien puhujia ovat muun muassa professori Bridget Anderson Oxfordin yliopistosta, professori Markus Jäntti Tukholman yliopistosta sekä tutkija Elina Aaltio Suomen Kuntaliitosta.

Yleisistuntojen ohella konferenssin sydämen muodostaa työryhmätyöskentely. Työryhmäehdotuksia toivotaan Sosiaalipolitiikan rajat -yleisteeman eri näkökulmista, mutta myös muut sosiaalipolitiikan alaan liittyvät työryhmät ovat tervetulleita.

Rohkaisemme rajanylityksiin myös työryhmätyöskentelyssä ja haemme uusia osallistujia muun muassa päättäjistä ja vaikuttajista. Kutsumme myös toiminnallisia, taiteellisia ja /tai osallistavia työryhmiä.

Työryhmäehdotus

Lähetä työryhmäehdotuksesi (max 400 sanaa) 9.5.2014 mennessä osoitteeseen sospol2014 (at) uef.fi

Mainitse ehdotuksessa työryhmän nimi ja vetäjien nimet yhteystietoineen (organisaatio, sähköposti)

Päätökset työryhmistä ilmoitetaan viimeistään 20.5.2014.

Tärkeitä päivämääriä:

9.5.2014 Työryhmäehdotukset (max 400 sanaa)

20.5.2014 Päätökset työryhmistä

19.9.2014 Esitelmäehdotukset (max 300 sanaa)

26.9.2014 Päätökset hyväksytyistä esityksistä.

Järjestäjät:

Päivien järjestelyistä vastaavat Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden laitos, yhteiskuntapolitiikan oppiaine, Joensuun kampus, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, ainejärjestö Praxis ry, Sosiaalipoliittinen yhdistys ry. sekä sen Joensuun paikallisosasto.

Lisätietoja:

sospol2014 (at) uef.fi

Facebook

Twitter

Flickr

 

Lataa tulostettava työryhmäehdotus