Haluatko tukea Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen toimintaa?

Pienikin lahjoitus on tärkeä! Kaikki saadut varat käytetään Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen toimintaan, jonka tavoitteena on arvojemme mukaisesti edistää ihmisten osallisuutta, järjestöjen toimintaedellytyksiä ja kansalaistoimintaa.

Jos haluat keskustella mahdollisesta testamenttilahjoituksesta, voit ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja Elina Pajulaan: elina.pajula@pksotu.fi, p. 050 558 7460

Kertalahjoituksen tilinumero:
FI36 5770 0520 1194 02, OKOYFIHH

Viitenumero: 7744

Huom! Käytäthän lahjoittaessasi viitenumeroa. Näin lahjoituksesi tulee kokonaisuudessaan perille. Pankki veloittaa pienen summan ilman viitenumeroa maksetuista lahjoituksista.

Itä-Suomen poliisilaitos on myöntänyt keräysluvan (RA/2017/1260) Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistykselle 4.12.2017 ajalle 1.1.2018-31.12.2019. Lupa on voimassa Pohjois-Karjalassa. Kerättyjä varoja käytetään yhdistyksen painopistealueiden mukaiseen toimintaan.

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen toiminnan painopisteitä ovat:

  • Osallisuus: ihmisten äänen kuunteleminen ja välittäminen eri tasoille sekä osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien parantaminen. Yhdistyksen toiminnan erityisenä kohteena tässä on palvelujärjestelmästä syrjäytyvät henkilöt.
  • Järjestöt: Toimintaedellytysten ja järjestöjen kansalaistoiminnan edistäminen, työllistämisen, viestinnän ja monikulttuurisuuden tukeminen sekä järjestöjen ja julkisen sektorin yhteistyön edistäminen