Vapaaehtoistoiminnan Uudet Tarinat: Monet eivät tiedä toiminnasta -podcast

Tervetuloa kuuntelemaan Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen podcast-sarjan kolmatta jaksoa! Podcastin tämänkertaiset vieraat Masomeh ja Mohammed muistelevat omia vapaaehtoistyön kokemuksiaan ja pohdiskelevat, minkälaisia iloja ja haasteita vapaaehtoistoimintaan liittyy. Onko vapaaehtoiseksi pääseminen kaikille yhtä helppoa? Minkälaista tietoa uudet vapaaehtoiset kaipaavat yhdistykseltä? Entä minkälainen merkitys maahanmuuttaneilla vapaaehtoisilla on yhdistyksen toiminnalle?

Vapaaehtoistoiminnan uudet tarinat -podcastia tehdään osana Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Kaksin -kohti kaksisuuntaista kotoutumista -hanketta (2022-2024). Hankkeessa ohjataan maahanmuuttaneita vapaaehtoistoimintaan pohjoiskarjalaisiin yhdistyksiin ja koulutetaan yhdistyksiä uusien vapaaehtoisten kanssa toimimiseen. Lisää Kaksin-hankkeesta voit lukea nettisivuiltamme: www.pksotu.fi/kaksin.