Osallistun, osaan ja työllistyn -webinaari 15.6. klo 9–12

Siun soten työkykyohjelma ja Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys järjestävät yhteistyössä muiden maakunnan työllisyystoimijoiden kanssa webinaarin pohjoiskarjalaisille työttömille ja työllisyysasioista kiinnostuneille. Osallistun, osaan ja työllistyn -webinaari järjestetään 15.6. klo 9–12 Teamsin kautta.
Ohjelmassa:

  • Vinkkejä ja tietoa työllistymiseen liittyvistä asioista ja palveluista: kysymyksiin vastaamassa eri työllisyyspalveluiden edustajia
  • Kokemusosaajan puheenvuoro palvelukokemuksista
  • Tietoa osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista työllisyysasioissa: Webinaarissa julkaistaan asiakkaille suunnattu Osallistumis- ja vaikuttamisopas

Ohjelma rakennetaan ihmisiltä kerättyjen palautteiden ja kysymysten pohjalta. Voit vaikuttaa ohjelmaan lähettämällä teemaan liittyviä kysymyksiä 29.5.2022 mennessä osoitteeseen suvi.tahvanainen@pksotu.fi.

Webinaariin pääsee osallistumaan tästä Teams-linkistä.

Webinaariin voi osallistua myös yhteiskatsomon kautta. Yhteiskatsomoissa webinaaria katsotaan yhdessä paikan päällä ja voitte keskustella webinaarin teemoista tauolla tai ohjelman jälkeen. Yhteiskatsomoista saa mukaan webinaarissa julkaistun Osallistumis- ja vaikuttamisoppaan. Yhteiskatsomoiden lista täydentyy toukokuun aikana.

Yhteiskatsomot, joihin voi tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista:

Joensuu:

  • Kokoustila Helmi / Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry (Rantakatu 23:n pohjakerroksessa, käynti sisäpihan puolelta)
  • Kaski / Joensuun toimipiste (Salpakatu 2)

Lieksa: Metkatalo (Rantalantie 7)

Liperi: Duunitalo Linkki (Ylämyllyntie 62 b)

Outokumpu: Outokummun työllisyyspalvelut (Kuusjärventie 3)

Polvijärvi: Polvijärven työllisyyspalvelut, Paja Breikki (Polvijärventie 22) 

Kontiolahti: Kontiolahden työllisyyspalvelut (Keskuskatu 8)

Lämpimästi tervetuloa mukaan osallistumaan!

Lisätietoa webinaarista: suvi.tahvanainen@pksotu.fi.

Osallistun, osaan ja työllistyn -webinaarimainos (pdf)