Asiakasosallisuus on yhdessä tekemistä. Tarmo-hankkeen julkaisu nyt verkossa!

”Jos työttömiä halutaan mukaan palvelujen kehittämiseen, siihen pitää luoda työttömiä mukaan kutsuva ja koordinoiva rakenne. Kasvokkainen yhteiskehittäminen voi avartaa näkökulmia molemmin puolin.”

Asiakasosallisuus on yhdessä tekemistä -julkaisu nostaa esiin käytännön esimerkkejä sekä osallistujiensa ajatuksia työllisyyden asiakasraati- ja kokemusosaajatoiminnasta. Tavoitteena on herättää keskustelua asiakkaan roolista palvelujen suunnittelussa ja kehittämisessä sekä innostaa työllisyystoimijoita edistämään asiakasosallisuutta.

Työllisyyden asiakasraati käynnistyi Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen toimesta huhtikuussa 2016. Työllisyyden kokemusosaajatoimintaa on kehitetty yhdistyksen Tarmo -hankkeessa keväästä 2020 alkaen.

Tutustu julkaisuun