Maakuntien verkostojärjestöjen neuvottelukunnan uudet jäsenet on valittu vuosille 2021-2023

Neuvottelukunta kokoontui 15.4.2021  ja hyväksyi uudet varsinaiset ja varajäsenet kustakin maakunnasta.

Yhteystiedot löytyvät neuvottelukunnan nettisivuilta www.verkostojarjestot.fi

Neuvottelukunta on valtakunnallinen toimija, joka edistää maakuntien järjestöjen keskinäistä yhteistyötä sekä maakuntien ja valtakunnallisen vuoropuhelua.

Toiminnan tavoitteena on tukea maakunnissa toimivien järjestöjen toimintaedellytyksiä sekä vahvistaa niiden äänen kuulumista valtakunnallisessa vaikuttamistoiminnassa. Neuvottelukunnassa olevat verkostojärjestöt edustavat laajasti maakuntien järjestökenttää, ja neuvottelukunnan ytimessä ovat sosiaali- ja terveysjärjestöt.

Neuvottelukunta tuo maakuntien äänen Järjestöjen sotemuutostuki- kokonaisuuteen, on mukana digialustoihin liittyvässä kehittämistyössä, vaikuttaa lausuntotyön kautta sekä tekee yhteistyötä keskeisten valtakunnallisten toimijoiden kanssa.  

Neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii Veli-Matti Ahtiainen Lapista, varapuheenjohtajana Marja Manninen Uudeltamaalta, neuvottelukunnan työvaliokunnassa toimivat myös Milja Karjalainen Satakunnasta sekä Tiina Sivonen Keski-Suomesta, sihteerinä toimii Elina Pajula Pohjois-Karjalasta, joka on myös yhteyshenkilö neuvottelukuntaa koskevissa asioissa.

Neuvottelukunta on käynnistänyt kuntavaaliehdokkaille videokampanjan. Kaikki maakuntien videot löytyvät nettisivuilta.