Pohjois-Karjalan järjestökysely käynnissä

Kahden vuoden välein toteutettavassa Pohjois-Karjalan järjestökyselyssä kartoitetaan yhdistysten toiminnan nykytilaa ja tulevaisuuden kehittämistarpeita. Kyselyn vastauksia hyödynnetään yhdistysten toiminnan näkyväksi tekemisessä, yhdistysten toimintaedellytysten kehittämisessä kunnissa ja maakunnassa sekä Pohjois-Karjalan yhdistysohjelman päivittämisessä.

Kysely on suunnattu kaikille Pohjois-Karjalassa toimiville yhdistyksille. Kannustamme yhdistyksiä ympäri maakuntaa vastaamaan kyselyyn, jotta tuloksista olisi mahdollista tehdä kuntakohtaisia yhteenvetoja.

Vastaattehan 12.2.2021 mennessä. Huom! Yksi vastaus/yhdistys. Kaikkien kyselyyn vastanneiden yhdistysten kesken arvotaan kaksi 100€:n lahjakorttia S- ja K-ryhmien liikkeisiin.

Pohjois-Karjalan järjestökyselyyn 2021 pääset vastaamaan sähköisellä lomakkeella tästä

Voit myös tulostaa kyselylomakkeen, vastata siihen käsin ja postittaa lomakkeen Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistysksen toimistolle, Rantakatu 23 A, 2.krs, 80100 Joensuu. Merkitse kuoreen viite ”järjestökysely”.

Kyselyn toteuttaa Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry. Lisätietoja: Anne Pyykkönen, anne.pyykkonen@pksotu.fi, p. 045 117 9340