Työllisyysviikot 2020 Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan työllisyystoimijat järjestävät viikoilla 39-40 työllisyyden teemaviikot, joiden toteutuksesta vastaavat kunnat, työllisyyshankkeet, TE-toimisto ja Riveria. Pohjois-Karjalassa on innostusta toimia yhdessä ja löytää työnhakijoille työn tekemisen mahdollisuuksia.

Työnhakijan kannattaa pitää toivoa työllistymisen suhteen yllä, sillä työmahdollisuuksia ja palveluja työnetsintään on käytettävissä.

Halumme työllisyysviikoilla nostaa esille työnantajan ja työntekijän kohtaamista erilaisista näkökulmista. Työllistymistarinoita on yhtä monta kuin työnhakijoitakin. Myös työnantajalla on oma tarinansa. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia kohdata työnantajia, jotka etsivät työvoimaa sekä tutustua eri koulutusvaihtoehtoihin. Lisäksi työtä hakevat saavat tietoa työllistymisessä auttavista palveluista. Työnantajille kerromme työllistämiseen liittyvistä tukimahdollisuuksista. Ennen kaikkea haluamme ylläpitää ja luoda toiveikkuutta työnhaussa.

Tapahtumien sisällöt vaihtelevat kunnittain. Päivitämme tietoja ohjelman valmistuttua.

Tulossa Säpinää syksyyn webinaari 6.8.2020 –  esillä opiskelumahdollisuuksia ja urasuunnittelupalveluja. Tapahtuman järjestää Luotsi-hanke, Karelia-amk, UEF, Riveria, TE-toimisto ja Ohjaamo.

Riveriassa työllisyysteeman hengessä järjestetään syyslukukaudella työelämä- ja jatko-opintopäiviä eri opintoaloilla ja koulutusyksiköissä Joensuun kampuksilla. Riverian työelämäpäivistä tarkemmin:
https://www.riveria.fi/ajankohtaista/tulevaisuuden-duuni/

Työllisyysviikkoihin linkittyvät tapahtumat tunnistaa seuraavista logoista: