Elina Pajulalle Suomen Leijonan Ritarimerkki

Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari päättänyt 6.12.2019 jaettavista kunniamerkeistä ansioituneille Suomen kansalaisille. Suomen Leijonan ritarimerkki luovutetaan Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen toiminnanjohtajalle Elina Pajulalle.

Elina Pajula on tehnyt mittavan uran erilaisissa järjestötehtävissä. Hän on työllään vaikuttanut Pohjois-Karjalan maakunnan kehittämiseen sosiaali- ja terveyspolitiikan saralla. Hän on toiminut aktiivisesti, rakentavasti, innovatiivisesti ja tuotteliaasti erilaissa toimijaverkostoissa. Verkostojen avulla moni eriarvoisuuden vähentämiseen, työllisyyden parantamiseen, monikulttuurisuuden lisäämiseen ja ihmisten osallisuuden vahvistamiseen tähtäävä hanke- tai toimintatapa on edennyt. Elinan aktiivisuus on ollut osaltaa vaikuttamassa mm. Joensuun Kansalaistalon syntyyn ja Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunnan Janen perustamiseen. Hyviä toimintatapoja ja projekteja mm. järjestöyhteistyö-, monikulttuurisuus- ja työllistämisasioissa on levitetty koko maakunnan alueelle ja käytetty myös valtakunnallisena mallina.

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen toiminnanjohtajana Elina Pajula on kehittänyt yhdistyksen toimintaa ja yhdistykseen on hänen johdollaan kasvatettu valtakunnallisesti arvostettua asiantuntijuutta. Elina Pajulan osaamista arvostetaan ja hän vaikuttaa maakunnallisten verkostojen lisäksi edustajana useisissa valtakunnallissa työryhmissä tai luottamuselimissä.

Onnea Elina!