Tarjouspyyntö kouluttajapalveluista Työllistäisinkö itseni? -koulutukseen

Pyydämme tarjousta Tarmo-hankeen järjestämään Työllistäisinkö itseni -koulutuksen kouluttajapalveluihin. Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa yrittäjyydestä yhtenä työllistymisen mahdollisuutena. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää perusasioita yrittäjyydestä sekä hänellä on tieto, millaista tukea on saatavilla yrittäjyyden alkupolulle.  Koulutuksen kesto on yhteensä 15 tuntia. Koulutus muodostuu 5 kerrasta ja jokaisen kerran kesto on 3 tuntia. Koulutus toteutetaan 3-4 viikon aikana. Toive koulutuksen ensimmäiselle toteutukselle on tammikuussa 2020. Koulutuksen kohderyhmänä ovat Tarmo-hankkeen työnhakija-asiakkaat.

Tarjoukset pyydetään toimittamaan 01.11.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen tarjoukset@pksotu.fi.

Tarjouspyyntö luettavissa kokonaisuudessaan tästä.

Kysymyksiä 22.10.2019 mennessä Työllistäisinkö itseni? -koulutukseen.
– Saimme jälkikäteen yhden kysymyksen liittyen Työllistäisinkö itseni -koulutukseen. Kysymys kuului: ”Kuinka monta osallistujaa on koulutuksissa?” Vastaus tähän on, että koulutuksissa on noin 6-20 osallistujaa.