Tarmo-hankkeelta lisää tukea yhdistyksille työllistämiseen

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen Tarmo-hanke avaa 1.10.2019 alkaen kaksi uutta tukimuotoa yhdistyksille työllistämiseen liittyen. Tuki on maksutonta.

1. ) Neuvontapalvelu yhdistystyöllistämiseen
Neuvontapalvelu on suunnattu yhdistyksille, jotka harkitsevat palkkatuella työllistämistä tai työkokeilupaikan tarjoamista sekä yhdistyksille, jotka ovat jo kokeneempia työllistäjiä. Neuvonnasta saa tietoa palkkatuen ja työkokeilun periaatteista ja edellytyksistä yhdistysten näkökulmasta. Työnantajan velvoitteet ja hakemusten täyttöön sekä työsopimukseen liittyvät kysymykset voivat olla myös neuvonnan teemoja. Neuvontapalvelu ei sisällä hakemusten, työsopimusten tai muiden dokumenttien laatimista yhdistysten puolesta.

Neuvontaa tekevät Tarmo-hankkeen yhdistysneuvojat ma-pe klo 10-15. Heidät tavoittaa neuvonnan numerosta 050 3105 790 sekä sähköpostitse neuvonta@pksotu.fi. Osoitteemme on Rantakatu 23 A, 2. krs, Joensuu.

Laajemmat tukipalvelut, joita Tarmo-hankkeen asiakkaita työllistäville yhdistyksille tarjotaan palvelusopimusten perusteella, säilyvät ennallaan.

2.) Työmahdollisuudet näkyviin
Tarmo-hanke tarjoaa yhdistyksille tukea yhdistyksissä tarjolla olevista työkokeilu- ja palkkatukimahdollisuuksista tiedottamiseen. Yhdistys voi ilmoittaa avoimesta työkokeilu- ja/tai palkkatukitehtävästä Tarmo-hankkeen neuvonnan numeroon 050 3105 790 tai sähköpostiin neuvonta@pksotu.fi. Ennen yhteydenottoa kannattaa miettiä valmiiksi ainakin seuraavia tietoja: työtehtävät, työaika, tarvittava palkkatukiprosentti ja palkan määrä.

Tarmo-hankkeesta tieto tehtävästä välitetään te-toimistoon sekä pohjoiskarjalaisille työttömien työnhakijoiden kanssa työskenteleville tahoille. Tehtävän ollessa tiedossa suuremmalla joukolla toimijoita mahdollisuus löytää sopiva henkilö mahdollisimman pikaisesti on suurempi. Työnhakijat ottavat yhteyttä suoraan yhdistykseen, nimettyyn yhteyshenkilöön, sopiakseen haastattelusta. Yhdistys ilmoittaa Tarmo-hankkeelle, kun paikka on täytetty.

Lisätietoja:
Johanna Seppänen
050 467 0356
johanna.seppanen@pksotu.fi

Uutinen ladattavissa pdf:nä tästä.