Työllisyysviikot 2019 Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan työllisyystoimijat järjestävät syyskuussa työllisyyden teemaviikot, joiden toteutuksesta vastaavat kunnat, työllisyyshankkeet, TE-toimisto ja Riveria. Pohjois-Karjalassa on innostusta toimia yhdessä ja löytää työnhakijoille työn tekemisen mahdollisuuksia.

Työnhakijan kannattaa pitää toivoa työllistymisen suhteen yllä, sillä työmahdollisuuksia ja palveluja työnetsintään on käytettävissä.

Halumme työllisyysviikoilla nostaa esille työnantajan ja työntekijän kohtaamista erilaisista näkökulmista. Työllistymistarinoita on yhtä monta kuin työnhakijoitakin. Myös työnantajalla on oma tarinansa. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia kohdata työnantajia, jotka etsivät työvoimaa sekä tutustua eri koulutusvaihtoehtoihin. Lisäksi työtä hakevat saavat tietoa työllistymisessä auttavista palveluista. Työnantajille kerromme työllistämiseen liittyvistä tukimahdollisuuksista. Ennen kaikkea haluamme ylläpitää ja luoda toiveikkuutta työnhaussa.

Tapahtumien sisällöt vaihtelevat kunnittain.

Säpinää syksyyn -messut Ti 6.8.2019. Tapahtumapaikkana on Tori36 aulatila (Torikatu 36 A, 1.krs, Joensuu). 

Säpinää Syksyyn -messut aloittavat työllisyysviikot jo elokuussa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, joille ei ole varmistunut syksylle vielä opiskelu-/työpaikkaa tai muuta ratkaisua.  Tilaisuudessa on esillä vapaita opiskelupaikkoja, tietoa koulutuksista ja opiskeluvaihtoehdoista sekä tukea urasuunnitteluun. Tapahtuman järjestävät Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Riveria/Ura- ja työelämäpalvelut, Joensuun Ohjaamo,
UEF ja Karelia amk. 

Kunnissa työllisyystapahtumia järjestetään seuraavasti:
  • TI 27.8.2019 Outokummun työllisyysviikkojen tapahtuma Outokummun Teollisuuskylän iso kokoustila, Kuvernöörinkatu 1
  • KE 11.9.2019 Juuan työllisyystapahtuma
  • TI 17.9. Ilomantsin työllisyystapahtuma
  • KE 18.9. TYÖTÄ- tapahtuma, Joensuu klo 13.00-15.00
  • TO 19.9. Liperin työllisyystapahtuma Ylämyllyllä klo 16.00-18.00
  • TO 19.9. TÖIHIN! työllisyystapahtuma Nurmeksessa TE-toimisto klo 12.00-14.00
  • PE 20.9. Keski-Karjalan työllisyystapahtuma, Kiteen Huvikeskus klo 12.00-14.00
  • TI 24.9. Kontiolahden työllisyystapahtuma, Kontiolahden kunnanvirastolla 9.00-11.00
  • KE 25.9. Lieksan työllisyystapahtuma klo 12.00-13.30
  • PE 27.9. Työtärskyt Polvijärvellä klo 11.00-14.00

Riveriassa työllisyysteeman hengessä järjestetään syyslukukaudella työelämä- ja jatko-opintopäiviä eri opintoaloilla ja koulutusyksiköissä ympäri maakuntaa. Riverian työelämäpäivistä tarkemmin: www.riveria.fi/ajankohtaista  sekä www.facebook.com/riveria.

Työllisyysviikkojen aikana sanomalehti Karjalaisesta voi lukea työllistymistarinoita eri puolilta maakuntaa.  

Työllisyysviikkoihin linkittyvät tapahtumat tunnistaa seuraavista logoista:

Työllisyysviikot 2019

Työllisyysviikot 2019

Työllisyysviikot 2019