Etsimme kouluttajaa tuotteistamiskoulutukseen

Tarmo -hanke järjestää Palveluntuottajan eteenpäin! -Yhdistys työllistymistä tukevan palvelun tuottajana -koulutuksen. Etsimme kouluttajaa Kuinka tuotteistamme ja hinnoittelemme palvelun -osioon. Osio muodostuu neljästä koulutuskerrasta, jotka toteutetaan aikavälillä elo-marraskuu 2019 Joensuussa. Tavoitteena on, että työpajojen jälkeen osallistuja on tuotteistanut 1-2 työllistymistä tukevaa palvelua palvelutuotteeksi.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat yleishyödylliset yhdistykset, jotka ovat kiinnostuneet myymään työllistymistä tukevia palveluita tulevaisuudessa. Osallistujilla ei välttämättä ole aikaisempaa kokemusta palveluiden tuotteistamisesta. Tarjoukset pyydetään 29.4 klo 15.00 mennessä sähköpostitse hilkka.pirhonen@pksotu.fi

Lue koko tarjouspyyntö tästä.