Palveluntuottajana eteenpäin! -Yhdistys työllistymistä tukevan palvelun tuottajana

TARMO -hanke järjestää koulutuksen työllistymistä tukeville yhdistystoimijoille, jotka ovat kiinnostuneet myymään työllistymistä tukevia palveluita tulevaisuudessa. Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää yhdistystoimijat siihen, mitä tarkoittaa yleishyödyllisen yhdistystoimijan lähteminen palveluntuottajaksi.

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen yhdistystoimijoilla on suunnitelma siitä, miten ne tarjoavat palvelujaan markkinoille joko itsenäisesti tai osana verkostoa. Koulutuksen osallistujien on mahdollista osallistua lisäksi yhdistyskohtaiseen valmennukseen, joka tarjoaa tukea ja tietoa elinkeinotoimintaan lähtemiseen.

Sisältö

  1. Meistäkö palveluntuottaja? (1 pv)
  2. Kuinka tuotteistamme ja hinnoittelemme palvelun? (4 pv)
  3. Tuumasta toimeen ─ suunnitelman laatiminen yhdistyskohtaisesti (1 pv)
  4. Tekisimmekö yhteistyötä? ─ yhteistyön eri muodot (1 pv)
  5. Kuinka onnistumme kilpailutuksessa? (2 pv)
  6. Rohkeasti kohti tulevaa! – näin jatkamme eteenpäin (1 pv)

Koulutus käynnistyy 28.5.2019 ja päättyy toukokuussa 2020. Koulutukseen on mahdollista tulla mukaan vielä elokussa. Koulutus muodostuu 10 koulutuskerrasta. Koulutus järjestetään Joensuussa. Ilmoittautumiset ja lisätietoja Hilkka Pirhonen, hilkka.pirhonen@pksotu.fi, 050 472 7055. Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön tästä.