Tervetuloa mukaan työllisyyden asiakasraatiin!

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen käynnistämä työllisyysteemainen asiakasraatitoiminta käynnistyi jo keväällä 2016. Asiakasraati on päässyt vaikuttamaan ja kertomaan kantansa jo moneen asiaan eduskuntaa myöten. Nyt on aika täydentää raatia uusilla jäsenillä ja kutsumme Sinut mukaan!

Asiakasraati on kehittämis- ja vaikuttamisryhmä, jonka tarkoituksena on tuottaa tietoa, kokemuksia ja mielipiteitä työllistymiseen liittyvistä palveluista. Asiakasraati on jäsenilleen oiva mahdollisuus vaikuttaa, ehdottaa, antaa palautetta sekä ideoida yhdessä muiden jäsenten kanssa. Raadissa kaikkien jäsenten ideat ja mielipiteet nähdään arvokkaina ja tärkeinä. Sinun ei tarvitse olla työtön tullaksesi asiakasraatiin mukaan. Voit olla palkkatukityössä tai koulutuksessa tai työllistynyt avoimille työmarkkinoille. Tärkeintä on, että Sinulla on omakohtaista kokemusta työttömyydestä elämän jossakin vaiheessa ja haluat pohtia teemaa yhdessä.

Asiakasraati kokoontuu noin kolmen kuukauden välein Joensuun keskustassa samalla kahvitellen.
Raadin jäsenille korvataan linja-autolipun hinta kulkemista helpottamaan. Mikäli kiinnostuit työllisyyden asiakasraatitoiminnasta ja haluat olla jatkossa mukana vaikuttamisja kehittämistyössä tai haluat muuten saada toiminnasta lisätietoja, ota yhteyttä Johannaan, p. 050 467 0356 tai johanna.seppanen@pksotu.fi.

Tervetuloa mukaan!

Kutsu työllisyyden asiakasraatiin pdf:nä