Ihmisen asialla vuodesta 1938

Haemme järjestökehittäjää ja yhteistyökoordinaattoria

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys on maakunnallinen monialainen asiantuntijajärjestö. Haemme joukkoomme kahta uutta työntekijää: järjestökehittäjän äitiysvapaan sijaista Järjestö 2.0 -hankkeeseen ja yhteistyökoordinaattoria valtakunnalliseen STYKE -hankkeeseen määräaikaisiin työsuhteisiin.

 

JÄRJESTÖKEHITTÄJÄ

Haemme järjestökehittäjän äitiysvapaan sijaista 1.1.2019 alkaen STEAn rahoittamaan Järjestö 2.0 -hankkeeseen. Järjestökehittäjän tehtävänä on kehittää järjestöjen yhteistyötä ja vaikuttamistyötä maakunta- ja soteuudistuksessa. Työalueena on Pohjois-Karjala, työhön liittyy työskentelyä valtakunnallisessa verkostossa.

Edellytämme korkeakoulututkintoa, kansalaisjärjestötoiminnan hyvää tuntemusta, kehittämis- ja vaikuttamisosaamista, yhteistyö- ja verkostotyötaitoja, matkustusvalmiutta sekä maakunnan tuntemusta

 

YHTEISTYÖKOORDINAATTORI

Hamme yhteistyökoordinaattoria 1.1.2019-31.12.2019 STEAn rahoittamaan valtakunnalliseen STYKE -hankkeeseen. Yhteistyökoordinaattori tukee maakuntien sosiaali- ja terveysturvayhdistysten toimintaa ja toimii valtakunnallisen neuvottelukunnan sihteerinä. Työalueena on koko maa.

Edellytämme korkeakoulututkintoa, kansalaisjärjestötoiminnan hyvää tuntemusta, kehittämis- ja vaikuttamisosaamista, yhteistyö- ja verkostotyötaitoja ja matkustusvalmiutta.

 

HAKEMINEN

Lisätietoja toiminnanjohtaja Elina Pajula, p. 050 558 7460.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen 9.11.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: hakemukset@pksotu.fi