Ihmisen asialla vuodesta 1938

KAJO-keskus- ja KAIKU-hankkeiden loppuseminaari

Tervetuloa KAJO-keskus- ja KAIKU-hankkeiden loppuseminaariin torstaina 22.11.2018

Päivän aikana luodaan katsaus menneisiin vuosiin, tarkastellaan nykypäivää ja visioidaan tulevaa. Piia Rekilä työ- ja elinkeinoministeriöstä kertoo seminaarissa ajankohtaisia kuulumisia kasvupalveluista, Sirpa Eklund käsittelee puheenvuorossaan työttömän identiteettiä tutkimuksensa valossa ja Ulrika Björkstam tarkastelee muutosten sävyttämää tulevaisuutta ja niihin liittyviä tunteita. Seminaarissa esittelemme myös hankkeissa luotuja toimivia käytäntöjä.

Seminaari on maksuton ja se järjestetään Tiedepuistolla. Seminaarin ohjelma.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan seminaariin viimeistään 14.11. alla olevan linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/747AC2AF69F93B37