Sosiaalitoimistojen ja kuntouttavan työtoiminnan asiakaspalautekysely

Keräämme asiakaspalautetta Siun soten alueen sosiaalitoimistojen ja kuntouttavan työtoiminnan asiakkailta 3.9.-30.9.2018. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja palaute käsitellään luottamuksellisesti. Sosiaalitoimistojen asiakaspalautekysely toteutetaan Siun soten ja Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen yhteistyönä ja palautetta hyödynnetään sosiaalipalvelujen kehittämisessä. Kyselyn tuloksista laaditaan kooste ja tuloksista tiedotetaan asiakkaille.

Voit antaa palautetta:

Lisätietoja kyselystä:

Siun sote: aikuissosiaalityön palvelupäällikkö Arja Pöntinen-Heinonen, arja.pontinen-heinonen(at)siunsote.fi, puh. 013 330 6016

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry: Anne Pyykkönen, anne.pyykkonen(at)pksotu.fi, puh. 045 117 9340