Ihmisen asialla vuodesta 1938

80 vuotta Ihmisen asialla – yhdistyksen juhlaseminaari 3.10

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys täyttää tänä vuonna 80 vuotta! Juhlavuoden päätapahtuma on 3.10 klo 12-16 Joensuussa Kerubin salissa järjestettävä 80 vuotta Ihmisen asialla -juhlaseminaari.  Juhlan pääpuhujina ovat pääjohtaja Elli Aaltonen Kelasta ja toimitusjohtaja Pentti Lemmetyinen Setlementtiliitosta. Mukana myös  Stean johtaja Kristiina Hannula, kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen, tutkimuspäällikkö Anna-Maria Isola THL:sta, Pohjois-Karjalan maakunuudistuksen muutosjohtaja Pekka Kuosmanen, henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen Joensuun kaupungista ja professori Eeva Jokinen Itä-Suomen yliopistosta sekä Velmujen kuoro.  Juhlaseminaarin ohjelma.

Juhlapäivä huipentuu Kerubin Kellarissa järjestettävään iltajuhlaan, jossa mm.  syödään hyvin, myönnetään Rohkean Raivaajan palkinto ja tanssitaan Haamurakastajan tahtiin.

Lisätietoja, ilmoittautumiset ja illalliskorttien (40€) varaus:
Anne Pyykkönen, anne.pyykkonen@pksotu.fi, p. 045 117 9340.