Ihmisen asialla vuodesta 1938

Haemme nuorta yhdistysassistentiksi

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry hakee alle 29-vuotiasta työtöntä nuorta aikuista yhdistysassistentin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.  Yhdistysassistentin työnkuvaan kuuluvat mm. asiakkaiden opastaminen yhdistyksen toimitiloissa, kokousten ja tapahtumien valmistelutehtävät,  viestintään liittyvät tehtävät ja muut avustavat tehtävät. Lisäksi yhdistysassistentin työnkuvaa on mahdollista räätälöidä siihen valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työtehtävään ei vaadita tiettyä pohjakoulutusta. Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla ei ole korkeakoulututkintoa tai työkokemusta tietyltä alalta. Hakemuksia ppydetään 19.6. klo 16.00 mennessä. Tarkemmat tiedot työpaikasta ja hakemisesta löytyvät hakuilmoituksesta.