Työnetsijärinki

Työnetsijärinki on verkosto, joka on suunnattu eri organisaatioiden työnetsintää tekeville henkilöille. Työnetsijärinki pyrkii helpottamaan työttömien työllistymistä yrityksiin ja kehittämään toimijoiden välistä yhteistyötä ja toimintakäytäntöjä. Työnetsijärinki tuo esiin piilotyöpaikkoja ja pyrkii täyttämään ne työetsijäringin jäsenten ohjaamilla työnhakijoilla. Ideaalitilanteessa työnetsijöiden toiminnan avulla hankkeessa työssä ollut työllistetty saa työtä yrityksestä, työntekijää etsinyt yritys työntekijän ja hankkeiden työnetsijät vaikuttavuustavoitteen mukaisen tuloksen.

Työnetsijäringin toimintamalli 2015

Tyonetsijäringin esittelydiat

Innokylä/Työnetsijärinki

Työnetsijäringin kehittämisprosessi innovatiivisen osaamisyhteisön mallia hyödyntäen / Timo Hartikaisen YAMK opinnäytetyö

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n jäsenlehti Neuvokkaasssa julkaistut artikkelit, joissa kuvattu työllistyminen on tapahtunut työnetsijäringin yhteistyön kautta:

Koulutusta maisemakonttorissa

Joustava ja riskitön tapa rekrytoida

 

Galina&Marina2

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoa: Timo Hartikainen p. 050-5356919 ja Matleena Pekkanen p. 050-3445834, etunimi.sukunimi@pksotu.fi, sekä Joensuun alueen työnetsijät eri organisaatioista.