Työllisyysviikot

Pohjois-Karjalan työllisyystoimijat järjestävät elo-syyskuussa työllisyyden teemaviikot, joiden toteutuksesta vastaavat kunnat, työllisyyshankkeet, TE-toimisto ja Riveria. Pohjois-Karjalassa on innostusta toimia yhdessä ja löytää työnhakijoille työn tekemisen mahdollisuuksia.

Työnhakijan kannattaa pitää toivoa työllistymisen suhteen yllä, sillä työmahdollisuuksia ja palveluja työnetsintään on käytettävissä.

Halumme työllisyysviikoilla nostaa esille työllistymisen monet kasvot; työllistymistarinoita on yhtä monta kuin työnhakijoitakin. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia kohdata työnantajia, jotka etsivät työvoimaa sekä tutustua koulutusvaihtoehtoihin. Lisäksi työtä hakevat saavat tietoa työllistymisessä auttavista palveluista. Työnantajille kerromme työllistämiseen liittyvistä tukimahdollisuuksista. Ennen kaikkea haluamme ylläpitää ja luoda toiveikkuutta työnhaussa.

Tapahtumien sisällöt vaihtelevat kunnittain.

Säpinää syksyyn -messut aloittavat työllisyysviikot to 16.8. klo 13-15. Ne järjestetään IsoMyyssä Joensuussa. Messuilla on mahdollisuus tutustua maakunnan koulutustarjontaan, henkilöstöpalvelualan työpaikkoihin sekä TE-toimiston ja muiden työllisyystoimijoiden toimintaan.

Riveriassa työllisyysteeman hengessä järjestetään syyslukukaudella työelämäpäiviä eri opintoaloilla ja koulutusyksiköissä ympäri maakuntaa. Riverian työelämäpäivistä tarkemmin tästä sekä www.facebook.com/riveria.

Kunnissa työllisyystapahtumia järjestetään seuraavasti:

Yrityskuiskaajat ovat liikkeellä Joensuun yrityksissä 17-30.9.2018.

Työllisyysviikkojen aikana Karjalaisesta voi lukea työllistymistarinoita Näin minä työllistyin -juttusarjasta.
Juttuja julkaistu ainakin seuraavissa lehdissä: 15.8, 19.8, 24.8, 27.8, 3.9 ja 11.9.

 

Työllisyysviikkoihin linkittyvät tapahtumat tunnistaa seuraavista logoista:

Työllisyysviikot

Työllisyysviikot

Työllisyysviikot

Työllisyysviikot