KAJO-keskus, KAIKU-hanke, KUMINA

Työllisyys


KAJO-keskus- ja KAIKU-hankkeiden loppuseminaari

Tervetuloa KAJO-keskus- ja KAIKU-hankkeiden loppuseminaariin torstaina 22.11.2018

Päivän aikana luodaan katsaus menneisiin vuosiin, tarkastellaan nykypäivää ja visioidaan tulevaa. Piia Rekilä työ- ja elinkeinoministeriöstä kertoo seminaarissa ajankohtaisia kuulumisia kasvupalveluista, Sirpa Eklund käsittelee puheenvuorossaan työttömän identiteettiä tutkimuksensa valossa ja Ulrika Björkstam tarkastelee muutosten sävyttämää tulevaisuutta ja niihin liittyviä tunteita. Seminaarissa esittelemme myös hankkeissa luotuja toimivia käytäntöjä.

Seminaari on maksuton ja se järjestetään Tiedepuistolla. Seminaarin ohjelma.

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan seminaariin viimeistään 14.11. alla olevan linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/747AC2AF69F93B37

 

Viestintä ja selkokieli työhönvalmentajan työssä – työhönvalmennuksen teemapäivä

Työhönvalmennuksen teemapäivä 21.11.2018 klo 8:30-16

Viestintä ja selkokieli työhönvalmentajan työssä
Joensuun tiedepuisto, Temple of challenge

Teemapäivä keskittyy viestintään ja selkokielen hyödyntämiseen työhönvalmentajan työssä. Päivä on hyvin käytännönläheinen ja nivoutuu työhönvalmentajan työn arkeen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 12.11. mennessä  https://www.vates.fi/tapahtumalista/viestinta-ja-selkokieli-tyohonvalmentajan-tyossa-tyohonvalmennuksen-teemapaiva-joensuu

Teemapäivä järjestetään Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen KAJO-keskus- ja KAIKU-hankkeiden sekä VATESin yhteistyönä.

Ratkaisukeskeisyyden käytäntöjä

Ratkaisukeskeisyyden käytäntöjä -koulutussarjan tavoitteena on tarjota ratkaisukeskeisiä työkaluja työttömiä kohtaavien yhdistystoimijoiden käyttöön ihmisten työllistymisen tukemiseksi. Kaikki neljä koulutusta rakentuvat asiaan johdattavasta luento-osuudesta, menetelmäharjoitusosiosta sekä ohjatusta pienryhmätyöskentelystä. Voit osallistua joko koko koulutussarjaan tai yksittäisiin koulutuksiin. Koulutukset järjestetään klo 9-12:30 perjantaisin 23.3, 20.4 ja 18.5. sekä tiistaina 12.6.

Koulutukset on suunnattu yhdistystoimijoille, jotka tarjoavat kuntouttavan työtoiminnan työtehtäviä tai työkokeilupaikkoja, työllistävät palkkatuella tai muuten tukevat työttömiä työllistymisessä. Mikäli koulutusryhmässä on tilaa, koulutukseen voivat ilmoittautua myös muiden organisaatioiden työllistymisen tukemisen parissa työskentelevät. Koulutusryhmän koko on max. 27 hlöä.

Koulutukset ovat maksuttomia ja ne järjestetään Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen KAIKU- ja KAJO-keskus -hankkeiden sekä Joensuun kaupungin Joensuun KAKE2.0- hankkeen yhteistyönä.

Tarkempi ohjelma.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä viimeistään viikkoa ennen kutakin koulutuspäivää

https://www.webropolsurveys.com/S/6E521740B038FE7D.par


Meillä tapahtunutta